söndag 2 december 2007

Tre ur snygga partylooker!

SNart så kommer julafton och så kommer nyår, alla festernas månad. Det är inga klassiska fina fester, utan vanliga fester där du kan mixa och matcha som du vill.

1. 80-tal goes fashionpunk: stark fest trend för de som vågar. Allt som behövs är en svart klänning, några " punkiga" detaljer och ett ordentligt tuperat hår, så skiljer du dig garanterat från mängden.

2.Klänningen: har alltid varit och kommer alltid vara en stark trend, kan aldrig vara ute, jag har alltid klänning, nästan aldrig byxor, så man kan inte säga att jag klär mig trendigt, utan mer tidlöst. Menmen så är det.
Alla klänningar är tillåtna, alla färger, helst de lite mer söta och gulliga klänningarna.

3.Paljettterna, metall och enkla linjer: en bra trend till i höst. underbar helt enkelt. Basfärgerna, grått, svart och metall. Det är inte helt fel med silver, men det känns lite passé´, testa och mixa, det är det bästa!

Vad kan man dra för slutsats?- jo, höstens och vinterns fest trender består av mycket 80-tal och lite fashionpunk, förväxla dock inte punk med fashionpunk, för det är en himla skillnad, punk är gör det själv och fashionpunk är när modedesignerna har utnyttjat gör det själv och gjort det till en trend.

Inga kommentarer: