lördag 5 maj 2007

Sommarens 5 största trender!

Nu när äntligen sommaren verkar vara på väg så är det dags att ta en tjuvtitt på de 5 största trenderna. Det är en evig blanding av kulturer och futurism. Medans förra sommarens volanger är ute så kommer herr modet på stort och även etno modet är hett i sommar. Här kommer 5 trender som jag och de stora modeskaparna har valt ut till de 5 största!

1. Herrmodet, herrmodet med frack, slips och lackskor är lika hett i sommar om inte hetare som i höstas. men överdriv inte. Ha lite balans i matchningen. Ha helst kvinnliga plagg som till exempel ett par tight en snygg klänning till så blir det jätte snyggt.

2. Etno, etno trenden kommer stort i sommar. Med deras starka nyanser av olika färger som egentligen inte matchar men som blir en helhet som är perfekt. Satsa på starka färger, mycket mönster och hippa accessoarer så är din dag gjord.


3. Futurismen, futurismen har kommit för att stanna, även i sommar är det hetare än någonsin med silver, framtids och maskin inspirerade kläder. Mer behöver jag inte skriva för alla har ju hört talas om denna starkt inspirerande trend.


4. Diamantfeber, diamanterna/ kristallerna syns just nu på allt på catwalken. Det finns allt möjligt med kristaller på. Väskor, skor och accessoarer skall prydas med kristaller.


5. La Garconne, är en trend som uppkom på 40-talet när kvinnorna slet sig loss från hemarbetet, för att ge sig ut i världen. La gerconne är en blandning av nytt gammalt, kvinnligt och manligt. Denna trend liknar herrmodet men de är i själva verket olika. Starka färger blandat med grått gäller även här. Precis som i herrmodet.

Inga kommentarer: