måndag 1 januari 2007

Hår och sminktrender






Så vad gäller just nu i hår och smink? Vi börjar väl med håret! Är det fortfarande slarvigt rufsigt eller uppsatt hår som gäller? Både ja och nej. Vill du vara trendig satsa då gärna på en uppsatt tofs med lite rufs i men det ska absolut inte vara för mycket , och verkligen inte för sekreterar aktigt. Vill du satsa på något klassiskt är det helt klart Audrey Hepburn( en skådespelare) frisyren som gäller. Filmstjärne looken går alltid hem. Det är även helt rätt att låta luggen hänga ner lite under ögonbrynen.

Som ni ser på bilden ovanför har Louis Vuitton satsat på en klassisk look med uppsatt hår och diskret sminkade ögon och läppar. Helt rätt!




Audrey Hepburns 50-tals frisyr är tidlös.
Med den är du helt säker ,
fast det kostar ju självklart en slant att sätta upp den.
Med all hårspray som behövs.


om vi fortsätter till sminket.
Glöm dom röda läpparna och markerade ögonen. Istället för rött på läpparna kommer det synas aprikos, rosa och plommon färgade läppar och glittrande ögon. Satsa på en mjuk bas och matcha sedan ögonskuggan med läppglanset eller satsa på olika nyanser av den färgen du har på ögonlocken.Men se till att inte glittra för mycket på ögonlocken. Det får inte bli någon party stil utan det ska bara vara lite glamouröst. Istället för dom grovt markerade ögonen sota bara lite runt så att dom bara verkar bli en liten aning mörkare.Naglarna blir i mörka nyanser, till exempel svarta naglar, som kommer att vara helt rätt.




Satsa på aprikos-rosa läppar.
Det här läppstiftet kommer från DIOR.

Inga kommentarer: