måndag 1 september 2008

Trenchen.

Hösten är på ingång även om värmen fortfarande sitter kvar i vissa delar av sverige . jag börjar faktiskt tycka att det börjar bli dags att ta fram kapporna , de är alltid rätt och tidlösa. Idag så har jag valt ut mina favoriter och klassiker som förhoppningsvis kan vara till belåtenhet. Tre prisklasser självklart och lite olika modeller. Jag har valt ut mina tre favoriter från internet.


Budget:

Denna puderrosa kreation kommer från faktiskt från Josefssons, den är väldigt tunn och fortfarande lite mer sommar än höst, men jag tycker att den är så söt så den var tvungen att finnas med på listan. Priset är 449:- och den finns på www.ellos.se , jag gillar egentligen inte ellos , men Josefsson som är en linje i Ellos gör mer morderna och ungdomligare kläder som passar mig och förhoppningsvis er bättre.


Mellan:



Med marit Bergman som modell sitter självklart kappan som ett smäck , men förhoppningsvis är den lika snygg på oss som på henne. En klassisk 20-tals trenchcoat som är nästan ända ner till vaderna, ganska svår att bära upp men med ett par snygga pumps kan den vara snygg. Kostar 690:- och finns just nu på rea på http://www.branten.com/.



Lyx:




Självklart lilarosa. min favoritfärg , verkligen sjukt snygg. Jag äslakr den, kärlek vd första ögonkastet. Det räcker med att säga det, den kommer fårn MIU MIU och kostar dock så mycket som 8800:- , men den är värd det, låt dig i alla fall inspireras av den.

Inga kommentarer: